Till krustadernamed skagenröra, köpte jag färdig skagenröra och garnerade dem medräkor. Spröda krustadermed olika fyllningar är jättegott som små tilltugg till fördrinken
150 g räkor 1 lime, rivet skal och saft 1/2 kruka koriander 1/2 msk olja flingsalt svartpeppar 1 avokado 50 g färskost 1/4 tsk paprikapulver 1 krm chiliflagor 12 krustader Skala räkornaoch vänd dem i en skål med riven lime, hackad koriander, olja, salt. - Läs hela inlägget här 150 g räkor. 12 krustader
Det bästa med heta räkor är att man själv bestämmer styrkan på dem. För att få mer smak på oljan är "Hemligheten" att man låter koka upp oljan med vitlök och chili och sedan kyla den
Servera ett spett per person tillsammans med en liten skål med dipsås och en limeklyfta. Vi hade räkorna till förrätt och använde resten av dipsåsen som sås till den grillade laxen
Lägg en bit med gelé i botten på krustaden och sedan en liten bit ädelost. 12 st krustader - 3 var. Gratinera i 3 minuter på 200 grader tills man ser att osten smält något
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.