Jag river alltid mandelmassan och blandar den med lite grädde. Jag blandade bara ihop allt med en elvisp, men man kan köra i mixer om man vill ha den lite fastare och mindre kornig
Knäckig krusbärspajmed smultäcke, valnötter och mörk choklad. Men vad hittar man på med krusbär. Knäckig krusbärspajmed smultäcke, valnötter och mörk choklad
Servera med vaniljglass eller vaniljsås. Skölj, snoppa och dela krusbären på hälften. Lägg dessa i en ugnsform, blanda socker och potatismjöl och strö över bären och blanda runt
Mixa mandlarna fint med mixern. Skålla och skala mandeln. Tillsätt socker och se till att allt mixas. Tillsätt äggvitan och vatten och kör till en hård smet
mandelmassa. Jag har ju en sån himla tur att min älskade man föredrar att laga maten och jag föredrar att baka (och därmed får stå för desserter) så därför fixar han lax och potatis i ugn nu och jag står för den ljuva krusbärspajenmed ett marängtäcke på
Mixa med mixerstaven till en massa (den blir lite grynig, precis som vanlig mandelmassa). s hemsida, som visade ett recept på "mandelmassa" gjord av solrosfrön
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.