Den kommer från min finska farmor, och min mamma fick lära sig denoch lagade den i alla år. Under tiden potatisen kokar, värm en stekpannan med lite smör
Jag har bara läst lite kring det, och påminner migom en kost jag åt för några år sedan, och som faktisktsatte resultat i att jag mådde otroligt bra, och faktiskt tappadenågra kilon till på köpet
Jag ville ha dem vitaoch vintriga med en smak av mint och jag måste bara säga att de blev så goda med den krämiga fyllningen av vit choklad, philadelphiaost och krossade polkagrisar, mums
Bäst är att använda marmelad till kakorna då den är tjockare än sylt. Jag gjorde en stor omgång till min äldsta dotters skolavslutning och valde då att göra hälften med hallonmarmelad och hälften med dumlekolor
Jag sökte hjälp från sjukvården flera gånger, tog massa prover men det gav inget resultat och till slut sa min läkare att "det finns inget mer jag kan göra för dig nu"
Det har varit en lång vecka med sena kvällar och just den här fredagen har känts så himla avlägsen. Hemligheten bakom denna knäckiga smak är en ganska avsevärd mängd socker
Ibland måste man lägga alla måsten åt sidan och bara vara och det har vi gjort den här helgen. Kan verkligen behövas för vi går emot en tuff period på jobbet, julhandeln, den mest hysteriska tiden, men också den roligaste
Både citronen ochdenvitachokladen kommer fram på ett mjukt och krämigt sätt och texturen är precis som jag vill ha fondanten nämligen ett mjukt och saftigt yttre som håller det krämiga inre på plats
Servera köttet med parmesankräm ochbulgursalladen. Finhacka vitlök och örter och blanda med oljan. Riv osten fint och blanda med crème fraiche, vitlök, salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.