4 Vinägrett 2 schalottenlökar skal av 1 citron 2 msk färskpressad citronsaft 1 kruka persilja 5 msk olivolja salt svartpeppar Sparris ochbacon 500 g grön sparris olja (till sparrisen) 350 g skivat grillbacon Till garnering 100 g parmesanost bladpersilja Lägg till i inköpslistan
) med lite mer av den rivna osten och gärna lite mer nymald svartpeppar. Salta och peppra. Under tiden kokar du pastan knappt al dente, alltså med ett ordentligt tuggmotstånd
) med lite mer av den rivna osten och gärna lite mer nymald svartpeppar. Salta och peppra. Under tiden kokar du pastan knappt al dente, alltså med ett ordentligt tuggmotstånd
) med lite mer av den rivna osten och gärna lite mer nymald svartpeppar. Salta och peppra. Under tiden kokar du pastan knappt al dente, alltså med ett ordentligt tuggmotstånd
400 g spaghetti 200 g kantareller 200 g rödgul trumpetsvamp 0,5 gul lök, finhackad 4 klyfta vitlök, tunt skivade 1 dl vispgrädde 30 g rucolasallad 1 dl parmesanost, nyriven 1 citron, rivet skal från olja, till stekning smör, till stekning salt svartpeppar
Toppa med riven parmesan, hackad basilika och krispig skinka. riven parmesan. Men torkad pasta av bra kvalitet är fantastiskt gott det med, särskilt som här med tomat, burrata och krispig parmaskinka
Stek baconet knaprigt och lägg på ett fat med papper så att fettet sugs upp. Detta recept innehåller en liten mängd bacon, där köttet utgör kryddan i rätten
Ibland serverar jag en LCHF-variant där jag byter potatismoset mot blomkålsmos, men idag fick barnen brinnande kärlek enligt dansk modell med mycket kolhydrater medan maken och jag åt en återkommande god och enkel fiskrätt med smak av bacon, parmesanoch gräslök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.