Krispigt överbakad torskrygg med sauterad kålrabbi, fänkål och kålrot i syrlig dillsky
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 6 bitar tjock torskrygg
  • á 100 g
  • 1 tsk salt
  • ½ msk fänkålsfrön
  • ½ dl ströbröd
  • 2 msk hackad bladpersilja
  • 50 g smör
  •  
  • Sås
  • 2 schalottenlökar
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 msk + 2 msk smör
  • 1 dl champagne eller torrt vitt vin
  • ½ dl champagnevinäger eller vitvinsvinäger
  • 2½ dl vatten
  • 1 dl vispgrädde
  • 1 dl mjölk
  • 3 msk konc kycklingfond
  • 3 msk finhackad dill
  •  
  • Grönsaker
  • ½ liten kålrabbi
  • 1/4 kålrot
  • ½ litet fänkålsstånd
  • 1 msk smör
  • ½ msk olivolja
  • ½ tsk salt
  •  
  • Garnering
  • Dillkvistar
  •  
  • Servering
  • Pressad potatis

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.