Expressen, Allt om LCHF, Julbak, foto. Martin Skredsvik, text. Mariann Andersson. Vill passa på att önska alla bloggläsare en riktigt GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR
Hej på dig. Nu sitter vi tåget på väg hem från Stockholm igen. Hann med en lunch med tjejerna på Loppi innan vi var tvungna att ta oss till Centralen så nu har jag fått se hur dem har de på kontoret också
Idag ska ni få ett enkelt tips på julgodis som går riktigt snabbt att göra. Att smälta choklad och blanda med något gott är det allra smidigaste sättet att göra julgodis på, ingen termometer behövs och det kräver verkligen minimal arbetsinsats
Fantastisk kladdkaka. Så grymt god. Nu är ju rabarbern som bäst och passa på att baka goda saker. Igår var vi på Donsö och mös med goda vänner, det var väldigt roligt att träffas och umgås lite med vänner man haft många år
Äppeltosca1. Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret och låt det svalna. Vispa ägg och socker luftigt. Blanda i mjöl och vaniljsocker och rör till sist i det smälta smöret
Smula ner jästen i en skål. Värm mjölken till 37° och häll över jästen. Rör om tills jästen lösts upp. Tillsätt ägg, rumsvarmt smör i bitar, salt, socker, grahamsmjöl och det mesta av vetemjölet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.