Kreolska räkor
Mat-adoran
Mat-adoran
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 portioner
  • 1 1/4 kg oskalade räkor
  • eller 500 g skalade
  • 2½ dl långkornigt ris
  • 2 tsk olja
  • 2 stjälkar bladselleri
  • 2 vitlöksklyftor 1 gul lök
  • 1 grön paprika
  • 1 burk svarta bönor i vatten, avrunna
  • 2 burkar krossade tomater 400 g 1½ dl torrt vitt vin eller tomatjuice
  • ½ tsk grovmald peppar
  • 1 krm paprika- eller chilipulver
  • ½ tsk koncentrerad hummerfond eller
  • 1/4 fiskbuljongtärning
  • Koka riset enligt anvisning på förpackningen. Lägg på locket och håll det varmt.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.