I kylskåpet hade jag bara "gamla" potatisar och inte kände jag för att åka till affären och handla så det fickblikraschadpotatistillkolgrillad entrecôte som serverades med gräddstekta färska kantareller också
När vi var i Grekland åt vi en sån sjukt god klyftpotatis, ugnsbakade eller friterade, vet interiktigt men dom var så ini bombens goda med riktigtkrispig yta, smak av oregano, citron och ljuvligolivolja
Lägg potatisen på en plåt/ugnsform med höga kanter. Ställ in plåten/formen i nedre delen av ugnen. Skala potatisen och skär varje potatisi fyra klyftor
Du ska få recept på det godaste ipotatisväg man kan äta…. tycker vii vår familji alla fall. Dessa potatisarblir typ gräddigainvändigt, eller krämiga kanske är ett bättre ord
Denna veckan tänkte jag börja med att tipsa er om ett smidigt sätt att tillagapotatisiugn. Det här är en potatisvi ofta äter tillgrillat men det är verkligen jättegott till det mesta
Vi brukar mest äta potatis som tillbehör, men eftersom det är väldigtbillig mat, som dessutom oftast är lokalproducerad, försöker jag ibland laga maträtter med potatis som huvudingrediens
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.