Attha koll på just de basiska valen är viktigt och kan även hålla dig borta från olika sjukdomar enligt forskare Jurgen Vormann som bland annat forskar i benskörhet
Börja medatt lägga gelatinbladet i blöt. Pressa i lime saften tillsammans med kokosmjölken. När mjölken är hyfsat varm, varm nog att smälta chokladen, tar du av den från värmen
Har du inte tid att stå i köket och mecka med desserten har Fia som driver bloggen Frufe lösningen. MedPåsken som kommer om mindre än en vecka är det verkligen dags att planera maten och dessertbordet
Pirogerna passar lika bra att servera varma som kalla. svamp, t ex skogschampinjoner. Nyp till ordentligt i kanterna och lägg rullarna med skarven nedåt på en plåt med bakplåtspapper
Både att bre på en macka, toppa sin sallad eller en kokt ägghalvamed eller rulla in en ostbit i. Gott med lite blandat och kidneybönorna ger fin färg om du, som här, använder dem i en variant på hummus
Jag tycker att kallrökta korvar är ett jättegott pålägg. Har nästan alltid någon variant hemma. De innehåller mer kött än innan och torkas längre - båda sorterna röks över alspån, och resultatet är verkligen gott
Vi hade lite förhoppningar om att de kanske hade några flaskor vin till vårt vinprovarprojekt eftersom det inte direkt kryllar av "fyndlisteviner" på systembolaget i vår stad
Jag vet inte hur många gånger jag hade bakat dessa – alltid lika goda. Allt med regnbågsfärger går alltid hem hos barn, och det kan man verkligen förstå – för vem blir inte glad av en massa färger
Tänk påatt inte låta grädden koka utan den ska bara värmas upp. Tyvärr är terrinen inte speciellt lchf-vänlig (om du inte gör endast på mörk choklad), men jag gjorde vaniljkrämen och nöt och frökrispet utan socker (använde honung och sukrin melis) och serverade det med en hel hög björnbär, ljuvligt gott det med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.