I med purjon, grädde, ost, buljongtärning och klipp över persilja. Låt puttra medans pastan kokar. Slå av vattnet från pastan och blanda pastan med såsen
Capellini medkrämig pastasås på champinjoner, vitlök och citron. Spagetti i krämig kantarellsås. Visst är det härligt när det går mot höst med allt vad det innebär
Servera spagettinmed ostsåsen med kasslerbitarna samt ärtor att strö över i en skål vid sidan. 350 gram spagetti. Koka upp såsen under omrörning samt låt koka på medelvärme under tiden pastan kokar ca 5-10 minuter. paketet, förslagsvis i en stor kastrull med kokande vatten, 1 tsk salt samt en tsk olivolja i ca 8 minuter
400 g spagetti200 g frysta gröna ärtor75 g finriven parmesan500 g kokt skinka på bit2 dl matlagningsgrädde (ska vara visp)25 g smör1 krm svartpeppar1 krm salt1 dl vatten från pastakoketSmält smöret i stekpannan och tärna skinkan i bitar och lägg ner den i stekpannan och stek i 2 minuter. Spara 1 dl av pastavattnet som du tillsätter såsen som ger en fin krämighet. 400 g spagetti
Grymt gott och en riktig "Lady och Lufsen middag" jag har lyxat till de klassiska köttbullarna med lite soltorkade tomater och fetaost vilket lyfter den enkla köttbullen till nya höjder
En klassisk ost- och skinksås tror jag att de flesta har ätit någon gång. Låt alltsammans puttra ihop en stund och servera sedan med nykokt pasta samt strö lite riven parmesan ovanpå
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.