Risotto är inte svårt att göra och det tar inte så värst lång tid heller, men du behöver röra om i risotton nästan hela tiden för att den ska bli sådär krämig som är så himla härligt
Krämigrisottomed kyckling och svamp är en av mina favoriter när det kommer till risotto. Det blir en krämigrisotto som är perfekt till lunch, middag eller även som förrätt om man serverar mindre portioner
Servera risottonmed en grönsallad. Väldigt god vardagsfavorit av risotto. Servera med en sallad. Fettsnål men energirik och nyttigare än en vanlig risotto
Risotto milanese med stekta skaldjur och gremolataPortioner. Lägg upp risotto och skaldjur. Risotto. Skär lök och vitlök fint och fräs på medeltemperatur i gryta tills löken är glansig
Till detta krämigrisottomed tryffel. Den ska hällas varm i risotton. Jag fastnade för att steka fina ekologiska kycklinglårfiléer med salt, peppar och aningen rivet citronskal
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.