Krämig Pasta med Sparris och Svamp
Sofia von Porat
Sofia von Porat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 450 g farfalle
  • 1 msk olivolja
  • 3 vitlöksklyftor, krossade
  • 3 msk mjölkfritt smör
  • 400 g sparris, skurna i stavar
  • 170 g kastanjechampinjoner, skivade
  • 1 dl växtmjölk
  • ½ dl växtgrädde
  • 1 msk vetemjöl
  • ¾ dl vitt vin, rumstemperatur
  • ½ tsk salt
  • 1 krm peppar
  • ½ tsk färsk rosmarin
  • ½ dl b-jäst (alt. riven vegetarisk ost)
  • 2 dl valnötter, grovt hackade

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.