Under fisken gömmer sig smakrika grönsaker. Här kommer ett recept på en riktigt god fiskrätt. Den innehåller visserligen (den enligt mig dyra) créme fraiche ersättningen sour supreme, men den blev så god att det helt klart är värt det
Hälld över den uppskurna rabarbern och gräddad i ugnen blir det alldeles underbart. Låt koka ihop helt kort, utan att brännas, men så ändå blir lite knäckigt
Finhacka under tiden löken, vitlöken, paprikan och dela oliverna¨på mitten5. Bred röran över kycklingen som ett täcke och ställ sedan in i ugnen i cirka 20 minuterIgår åt jag denna rätt tillsammans med lite Ratatouille
Fisk gräddas underkrämig hummersås och smakade riktigt bra. Idag delar jag med mig av ett riktigt grymt fiskrecept, som min kollega bjöd på för ett tag sedan
Ströbröd, rostad lök och persilja till täcket att lägga ovanpå fisken. Fisk under frasigt täcke (4 port. Gratinera mitt i ugnen i ca 20 min, tills fisken är fast och täcket fått fin färg
Ugn 200º. Lägg sejfilen i en smord ugnssäker form. Häll över citronsaften. Skala och finhacka löken och blanda med ströbröd, citronskal, pressad vitlök och persilja
Skölj och dela purjolöken. Skala morötterna. Snoppa av sockerärtorna. Skär ned grönsakerna i mindre bitar. Blanchera (grönsakerna kokas snabbt i lättsaltat vatten i ca 1 min) grönsakerna i lättsaltat vatten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.