Här kommer ett tips på en pastasallad med lite sting. Smaka av med kryddor efter tycke och smak. När pastan kokat färdigt, kyl den under kallt vatten och rör sedan ihop den med såsen
Blanda ner pastan och späd med pastavatten till önskad krämighet. Lite lagom hett och krämigt och suverän vardagsmat eftersom det både går snabbt och smakar bra i matlådan
Till dagens lunch blev det denna krämiga maträtt. kycklingpastamed soltorkade tomater och spenat. Eftersom jag inte gillar sås som är gjord på matgrädde så gör jag min med matyoghurt och lite matgrädde
Det är rejält med hetta i såsen så minska på chili/vitlök om du vill ha den mildare. Utöver styrka kan du laborera väldigt mycket med smaker i den här såsen – tillsätt lite vinäger för syra, lite sirap för sötma, tomatpuré för mer tomattouch osv
Skär kycklingen i mindre bitar och låt den steka med baconen. När kycklingen är färdig tillsätt tärnad paprika och strimlad purjolök och låt det fräsa med ett par minuter innan du tillsätter philadelphiaost, crème fraiche och mjölk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.