Skeda över den krämigt goda såsen och lägg på en näve rucola. Låt reducera till en lagom krämig sås. Riv över rikligt med parmesan, rostadepinjenötteroch hyvla tunt över svart tryffel
Utan njutning kan det kvitta och det är lika bra att njuta medan man kan. För övrigt så kunde jag också läsa mig till att de som tycker lamm smakar kofta förmodligen är de som ätit det kryddat med för mycket Rosmarin
Låt alltsammans puttra ihop på svag värme och under lock till en krämig gryta. Jag är - som ni som följer mig mer regelbundet redan vet - inte vegetarian, men lagar och äter med stor förtjusning vegetarisk mat och tycker att vi alla borde äta mer frukt och grönt, både ur hälsosynpunkt och miljösynpunkt
Skölj och skär salladoch grönsaker i bitar. Koka pastan och låt svalna. Blanda ihop alla ingredienser till salladenoch häll över dressingen och servera
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.