Krämig fisk- och skaldjursgryta med fänkålstopping och saffransvinägret
Valio
Valio
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 800 g torsk- eller gösfilé
  • 600 g lax
  • 300 g skalade räkor
  • 8 st små skalade och halverade delikatesspotatisar
  • 15 st sockerärtor
  • 5 st tomater
  • 3 st finhackade bananchalottenlökar
  • 3 st skivade vitlöksklyftor
  • 2 tsk färsk busktimjan
  • 2 krm cayennepeppar
  • 1 msk finhackad färsk chili
  • 2 tsk fänkålsfrön
  • 3 dl vitt torrt vin
  • 1 l fiskbuljong
  • 3 dl Valio Eila™ laktosfri matgrädde
  • 1 nypa Salt
  • 1 nypa peppar
  • 12 st blåmusslor

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.