Gör så här:Mixa schalottenlök, ruccola, soltorkade tomater och pesto. Lägg i creme fraiche, majonäs, salt och chilipeppar och mixar ihop allt till en slät sås.
Det är något riktigt, riktigt svulligt i kombinationen med pasta, fetaost, soltorkadetomateroch en så där riktigt krämig sås som man bara får när man kombinerar tomat med grädde eller crême fraichè
Allt som är krämigtochdärmed också onyttigt uppskattas av mig, hur kan det komma sig. Visst, jag kan också tycka att nyttigare tomatbaserade såser är goda, men gräddigt ochkrämigt slår det mesta
Servera den krämiga pastan i djupa tallrikar och toppa med baconkrisp och gurkstavar. Mixa såsen slät med en stavmixer och smaka av med salt och peppar
Strimla de soltorkadetomaternaoch lägg i stekpannan tillsammans med löken och vitlöken. Finhacka lök och fräs den i smör i en stekpanna tillsammans med den pressade vitlöken
Hela körsbärstomater på burk är en av tre tomatvarianter i den krämiga tonfisksåsen. babyspenat, ruccola ochkörsbärstomater som jag ringlat lite olivolja och balsamico över, samt kryddat med svartpeppar och flingsalt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.