Krämig chokladmousse, med svag smak av kokos2 stora eller 4 små portioner250 g kokosgrädde - jag använde Blue Dragons krämiga kokosmjölk på tetrapack2 äggulor100 g mörk choklad, ca 1 dl chokladpelletsVärm kokosgrädden i en kastrull på spisen, låt den koka upp och tillsätt en äggula i taget
En krämigt god omelett med bland annat skogschampinjoner och massa god parmesanost. Skulle jag välja endast en basvara att leva på för resten av mitt liv, så skulle det vara ägg
Med lite justeringar fanns allt hemma och resultatet blev krämigt och kalasgott. I går hade jag en vän på kvällsmat som jag inte träffat på väldigt länge
Släng ihop de godaste saffransbollarna på ett kick. Vill du göra dessa i god tid så funkar det alldeles utmärkt att frysa in bollarna, lägg sedan på ett fat och låt tinas i rumstemperatur
Krämig gräddsås med smak av vitlök och persilja, blir en läcker kombination tillsammans med räkorna. Denna rätt är perfekt när man är sugen på något riktigt som ska gå snabbt att tillaga
Man slänger ihop dem på ett kick och de uppskattas av alla. Recept på saffransbollar hittar du HÄR. Ca 1 dl kokos Recept på kokossnöbollar hittar du HÄR. Låt sedan sjuda på medelvärme i ca 3-4 min. Inlägget Pepparkaksbollar gjordapå 3 ingredienser dök först upp på ZEINAS KITCHEN
Då kan man passa på att göra denna thai-inspirerade kokosglass med smak av både lime och citrongräs. Därför blev jag så glad när jag i Jan Hedhs bok Glass Passion läste om glass på äggvitor
Blanda samman allt och låt sjuda under lock på svag värme i ca 5-10 minuter. 1. Skär grönsakerna i lagom stora bitar och fräs dem några minuter i en stor gryta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.