Oj, det är snart fyra veckor sedan jag gav ifrån mig ett livstecken här i bloggen. Ni som följer mig via Instagram har sett att jag inte bara petar navelludd hela dagarna utan faktiskt haft fullt upp
Paj hör ju en kräftskiva till, så det fick det bli. Man kanske kan tro att man i Glommen äter kräftor varje helg, men så är det i alla fall inte för oss
Det är ju kräftsäsong nu i allra högsta grad, och kräftskivan är så klart på tapeten. Jag har ju i flera dagars tid tipsat om lite olika tillbehör till kräftskivan och hoppas att ni kunnat hitta inspiration i mina små tips
Förra helgen hölls årets kräftskiva hemma hos bästa familjen Jansson. . Nu har det blivit en riktig tradition, trots att stilen i år var inte alls traditionell när det gäller kräftskivor
Ikväll ska vi på kräftskiva och jag lovade att jag skulle fixa bröd. Tittade runt på internet och hittade ett bröd med dill i på Allt om mats hemsida , som jag var tvungen att testa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.