Twitter. Gratineradekräftor. så himla GOTT. Visst är det gott. till kall cider eller bianco. Om du vill ha bröd = Vitlöksbröd, ta olivoja pressa vitlök rosta de i ugnen och servera tillkräftorna
Nu är vi där igen – i kräftans tid, denna underbara augustimånad. Och igår hade vikräftskiva här hemma, som alltid en trevligtillställning med massor av läckra kräftor, goda ostar och givetvis en härlig paj
Ikväll ska vi på kräftskiva och jag lovade att jag skulle fixa bröd. Tittade runt på internet och hittade ett bröd med dilli på Allt om mats hemsida , som jag var tvungen att testa
Lägg ikräftorna och koka upp. Koka upp vatten, salt, socker och dillkronor och koka i 10 minuter. Låt koka i 5 minuter och kyl sedan kräftor och lag snabbt. Förvara kräftornai lagen i 1–2 dygn före servering. 3 st sockerbit. 10 st dillkronor
I fredags när vi käkade kräftor med familjenAhlqvist gjorde jag en gudomligt god dessert. Hade tänkt göra den här desserten förra lördagen, men då blev det en chokladmousse istället
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.