När löken och morötterna fått mjukna i 4-5 minuter häll i vin, vatten & fond (du kan givetvis variera själva buljongen här som du vill - använd grönsaksbuljong, ha bara vin som vätska etc. Låt den puttra i minst 45 minuter, helst 1 timme. 4 medelstora morötter. 4-6 vitlöksklyftor. 400 g krossade tomater (1 burk)
Strimla köttet och purjolöken. Skiva champinjonerna. Fräs kött och grönsaker var för sig. Krydda. Lägg alla ingredienser i en gryta förutom parmesanosten
4 kycklingbröst. 4 kycklingbröst. Kyckling går att tillaga på både längden och tvären. Här en lite festligare variant som ändå inte tar mer än 20 minuter i ugnen
1 gurka. 1 tsk salt. 1 msk citronsaft. 2 msk olja. Svartpeppar. Chiliflakes. Riv gurkan på rivjärnets grövsta. sida eller använd en grönsakssvarv om du har
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.