500 g lax, fryst i portionsbitar 0,5 savoykål, strimlat 1 gul lök, skivad 50 g smör 400 g pasta penne 400 g färskost 5 dl grädde 1 kruka dill 1 citron, skal och saft salt peppar
Ingredienser Portioner. 4 4 port ris 1 rödlök ca 600 g tunnskivad kotlett 1 rött äpple 1 tsk smör eller margarin 1 tsk majsstärkelse 2 dl vatten 2 1/2 dl matlagningsgrädde 1/2 köttbuljongtärning eller motsvarande mängd fond 1 msk soja salt och peppar 1/2 förp grönmix (à 600 g) 1/2 kruka persilja Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kinesisk soja 20 % rabatt ICA Asia 150 ml Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Asiatiska såser 10 % rabatt Santa Maria 200 - 500 ml Mer info Ladda kupong
Häll röran över kotletterna och paprikan i formen. Du behöver. 1 kg benfri kotlett i bitSalt & peppar2 vitlöksklyftor1 tsk chilimix1 tsk timjan1 röd paprika200 gram philadelfiaost3 dl gräddeSalt & pepparSå här gör Du
Helbakad sejrygg600 g hel sejryggsfilé, gärna med skinnet kvar olivolja salt peppar. Krämigsavoykål1savoykål 2 dl vispgrädde 2 dl crème fraîche 1 citron, finrivet skal salt peppar
Rulla ihop och fäst kanterna med tandpetare. Servera den skivade fläskfilén på en bädd av savoykål. Finhacka scharlottenlök och fräs den tillsammans med kålen i smöret en stund
Späd med grädde och svampspad. Krydda med salt, peppar och paprikapulver. Nagga botten med en gaffel. Blanda samman pajdegen, låt vila 30 min i kylskåp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.