Skivad gul lök åker ner i samma panna och sen kotletternaovanpå. Jag vill inte bjuda på små flisor i munnen vid middagen så då anpassar jag receptet därefter istället med kraftigare buljong och mer kryddor
12 msk grovsenapStrimla lök, vitlök och paprika. 1Skär isterbanden i skivor och blanda med grönsakerna. 1Blanda grädde och senap och smaka av med salt och peppar. 1Lägg pastan i en ugnsform med grönsakerna på toppen och slå grädden över. 1Baka i ugnen i 20 minuter på 175 grader
Jag har tidigare gjort pizzabotten på blomkål, men ska erkänna att jag tycker det är svårt att få dem att hålla ihop - om man inte vräker ner en massa ost som smälter och då fungerar som klister
Lägg på ett lock och stek kotletten enkelt med bara salt och lite svartpeppar. Värm en större panna med lite rapsolja lägg i potatisen och stek på medelvärme till potatisen nästan är mjuk, lägg i löken och svartkålen och låt det mjukna med potatisen
Låt kotletterna sjuda på låg värme tills köttet släpper från benet, ju längre ju mörare kött. Häll över vätska så det täcker kotletternaoch sänk temperaturen
Stek de skivade champinjonerna lätt i stekpanna och lägg på spenaten. Barnen fick ris till fisken, men vi åt som det var eftersom vi minskat på vårt intag av kolhydrater
Krydda med körvel eller persilja, svartpeppar och örtsalt. Sätt igång ugnen på 180C. med smör och kokosfett i ca 4-5 minuter tills den är fin och krispig. ca 4-5 minuter tills den är fin och krispig
Låt rinna av på hushållspapper. Skala sellerin och skölj den väl. Bryn och mjukstek sellerin i olivolja. Bryn försiktigt vitlökshacket tillsammans med citronskal och rosmarin tills vitlöken fått lite färg
Själva intervjun gick super, och det var väldigt trevligt att få en anledning att svänga förbi Borlänge igen (även om det kanske inte blev tal om någon helgonförklaring på scen direkt
Mmm, pasta och köttfärssås. Koka upp vatten i en kastrull och lägg i kycklingfärs, morotsslantar, ärtor, majs, hackad lök, hel vitlöksklyfta och tärnad paprika
4 ca 500 g rotselleri 600 g fast potatis 2 vitlöksklyftor 3 msk smör eller margarin salt och peppar 2 rödlökar 1 1/2 dl vatten 1/2 dl strösocker 1/2 tsk salt 2 msk rödvinsvinäger 1 kruka dragon ca 550 g tunnskivad kotlett 1 msk olja Lägg till i inköpslistan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.