Om man har ont om tid eller ork att laga mat är det bara att ta fram burken medsyradegrönsaker, blanda med lite nötter och russin och toppa med någon god dressing så har man måltiden på ett kick
Häll lagen het över grönsakerna och sätt på lock. Lägg i resten av grönsakerna och koka i 3 minuter till. Grönsakerna behöver stå och dra 1 dygn innan de serveras
Skala och skär ner alla grönsaker i mindre bitar, utom vitlöken som du bara krossar lätt med kniven. Lägg alla grönsaker i en stor konserveringsburk och häll på vinägervattnet
Häll lagen het över grönsakerna och sätt på lock. Lägg i resten av grönsakerna och koka i 3 minuter till. Grönsakerna behöver stå och dra 1 dygn innan de serveras
Syltade grönsaker skulle vara med på tallriken dels för att jag ville prova att göra dessa samt att jag tycker att syran ger en trevlig balans till en rätt som har mustiga smaker
Resultatet blev små tunnbrödskorgar fyllda med kinakål, tunt skivad hjortsadel (eller oxfilé) smaksatt med hoisinsås och toppad med olika syradegrönsaker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.