Kornbröd
Surkultur.se
Surkultur.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • ETT BRÖD
  •  
  • Dag 1, kväll
  •  
  • Surdeg
  • 50 g surdeg (den behöver inte vara nymatad)
  • 200 g vatten
  • 120 g fint rågmjöl
  •  
  • Blötläggning
  • 300 g kallt vatten
  • 150 g matkorn
  • 75 g solrosfrön
  • 75 g pumpafrön
  • 25 g linfrö
  •  
  • Dag 2, morgon
  • Surdegen och blötläggningen från gårdagen
  • 5 g jäst
  • 15 g salt
  • 100 g brödsirap
  • 120 g fint rågmjöl
  • 200 g vetemjöl

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.