) Tunn, smakrik, saftig och inte sån där ”köttbulle-kebab” som många kebabexperter kallar de. Nåt som jag letat efter länge… Jag är ju galen i kebab när det gäller skräpmat
5) Lägg in rullen in i ugnen, i 3-4 timmar. 1-2 pressade Vitlöksklyftor. 1) Sätt ugnen på 100 grader. 2) Rör ihop alla ingredienser noga så att alla kryddor blandas
Tänk att få njuta av hemmagjord kebab utan massa konstigheter i, smaken är fantastisk. Det är bara att steka köttet några minuter och du har super god kebab redo
kebab-bröd. Här kommer ett recept på kebab av köttfärs som går snabbt att göra. Du blandar ihop alla ingredienserna till kebabsmeten, platta ut den på plåtar och steker köttet i ugnen
Lika god att tillagas med kött- eller veggofärs. Koreansk färs är en riktigt god rätt som du enkelt slänger ihop på max 30 min. 4 portioner 500 g färs av valfri sort (kött- eller veggofärs) 3 st vitlöksklyftor 2 salladslökar Olja till stekning Sojasås. Inlägget Koreansk färs- Middag på 30 min dök först upp på ZEINAS KITCHEN
Hittade ett mycket gott recept på hemsidan för Vindelnrökt sidfläsk. Passar kanske bäst på sommaren och tillagad över öppen eld men nu är det 1 meter snö ute och man behöver påminnas om sommaren
Hummus Muhammara Ezme Baba ganoush Missa inte min veganska matsedel- du hittar den HÄR. Jag trodde aldrig att jag skulle ha ett vegansk recept på persiska kebab kobideh på bloggen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.