Har man ont om tid då får man ställa den i frysen för att snabbt kyla ner den. Smbc kan man smaksätta efter tycke, nedan har jag blandat i smält och kyld mjölkchoklad, choklad smbc
Fisk & skaldjur,Stekt, grillat & wokat. Förutom att det är gott och krispigt att panera fisk, skyddar faktiskt paneringen fisken från den starkaste värmen
Tillsätt risvinägern och lägg ner de tvättade och rensade ankbrösten. Ta sedan upp ankbrösten, kyl av under kallt vatten och torka sedan av med hushållspapper
Nåväl, detta med att degen ska få vila över natten i kylen är en fundamental och grundläggande teknik för att kakan ska få sin rätta konsistens, textur och chewiness
Du kan även frysa dem nu. Från att ha friterat blöta och mjuka pommes har han nu, efter att ha bläddrat i sin bibel från föregående inlägg, lärt sig att fritera tunna, krispiga potatischips som är helt underbara att sitta och knapra på till kött, sås eller bara som de är
Det är ju ganska mycket socker i dem, men jag tror ändå att de är bättre än kakor… hihi. Här kommer receptet testa detta, garanterar att ni kommer att göra dem igen
Jag gjorde den senast straxt före jul för att Eyvind önskade så, dessutom passade det bra då jag klumpat till det och hamnat i en knipa som jag svårligen skulle kunnat ha ta mig ur om det inte vore för just en chiligratinerad hummer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.