Som om det inte vore nog har jag också startat surdegen till det glutenfria brödet nu. Tyvärr jäste den alldeles för långsamt så jag ochFeliciafick åka iväg på vår fotboll som vi skulle iväg på och frun minfick ta hand om bakningen
Särskilt på baguetten som blev saftigochlufrtig på samma gång – så jag bestämde mig för att inkludera det receptet imin e-bok Baka naturligtglutenfrittoch lyckas
Att använda majsmjöl gör brödet glutenfrittoch kan därför ätas av alla. Använd de frön du har hemma och byt gärna ut mot något annat för att variera smaken
Blanda physliumhusk, linfrönoch sesamfrön i en bunke och häll över det kokande vattnet. Jag älskar att äta bröd och jag har märkt att jag mår som allra bäst när jag äter glutenfritt bröd så det blir en hel del bakande här hemma
Det här pajskalet är också glutenfrittochproteinrikt. glutenfrittpajskal,. För här har vi en fantastiskt god paj, men fräscha grönsaker, ostig smak ochknaprigt pajskal
Smaken är riktigtchokladig, ochkonsistensen är lagom kladdig, och den smälter nästan i munnen. I förra veckan berättade jag om min veganska kladdkaka som istället för ägg innehållerkikärtsspad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.