Konjaksflamberad pepparanka
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 anka
  • kg
  • 3 tsk grovkrossad vitpeppar
  • 1-2 msk smör till stekning
  • 2 tsk salt
  • ½ dl konjak + 1 msk till såsen
  • 1 dl torrt madeiravin
  • 1 grönsaksbuljongtärning
  • 1 tsk kinesisk soja
  • 125-150 g mjukt smör till såsen
  •  
  • Tillbehör
  • 4 grillade tomater
  • 1 burk kronärtskocksbottnar à 420 g
  • 1-2 msk smör till stekning
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • ½ dl hackad persilja
  • Salt efter smak
  • Peppar efter smak
  • Kokt pressad potatis

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.