Det blir en härlig symfoni av syra, sälta och hetta från balsamvinäger, kapris och chili. Dra av skinnet från sillen och skölj filéerna, låt dom rinna av väl
Hjort, kantareller och trumpetsvamp i en härlig kombination, kryddad med både enbär och rosépeppar. Helt enkelt en suverän höstgryta att njuta av i höstmörkret, tillsammans med ett gott rödvin så är fredagsmiddagen fixad
Vegetariskt minst en dag i veckan är inte så dumt, det gäller bara att komma på lite nya rätter. Den här linssoppan har sin grund i i en burk garam masala och en längtan efter het, värmande mat
Det är kul det där med köttfärssås hur alla gör sin version och de smakar aldrig likadant. Under sitt liv har man smakat otaliga varianter och helt olika ingredienser
Jag är nyfiken på nya produkter och smaker så kommer ett välkänt märke ut med en ny smak är jag ofta inte sen att testa för att se om det kan vara något
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.