För det som har lite problem att komma in i det strikta igen efter påsken rekommenderar jag verkligen att ni läser vad jag har skrivit tidigare om matbeteende, stress och att vara närvarande
Fläskkotletter på italienskt vis – gör så här. Bryn kotletterna i olivolja och smör ca 1-2 min på varje sida. Häll över matlagningsgrädden, lägg på lock och bräsera (småkoka) ca 5 min
Det är ett klassiskt recept på gröt, som en gång sägs ha skapats av Vera Niemi på Pajala Sjukhem. Jag gör min Pajalagröt glutenfri med krossade bovetegryn och Fibrex, men i övrigt innehåller den både linfrön, russin, katrinplommon och aprikoser, precis som i ursprungsreceptet
Rulla ihop eller vik ihop som ”taco-paket”. Hej på er. De senaste veckorna har jag hittat på enkla rätter att slänga ihop efter jobbet på fredagar… alltså fredagsmys helt enkelt
Tycker det är svårare att hitta på goda och varierande recept med fisk än vad det är med kött. Denna variant på fiskgratäng utan gräddig sås blev faktiskt riktigt bra redan vid första försöket
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.