Vispaihop ägg, ost och grädde. Fördela laxen, skuren i små bitar, och grönsaksblandningeni formen. Slå på äggvispet och grädda i 20 minuter. 200 g rökt lax iskivor eller bit. 500-600 g grönsaksblandning, fryst. 1 dl ost, gärna Västerbotten, riven. 200 g rökt lax iskivor eller bit 500-600 g grönsaksblandning, fryst 4 st ägg 1 dl ost, gärna Västerbotten, riven 3 dl grädde smör
Den kommerdefinitivt att fortsätta. Vad det handlar om är att vi får lära oss att inte äta så mycket. Till kvällsmat äter jag något som känns bra och kompletterandetill lunchen
Matproffskompisen reste tillVietnam, och hem kom hon med vietnamesiskt kaffe. Gott var det även om vi hade ilite väl mycket av den supersöta kondenserade mjölken på premiärsmakningen
Allt vi smakar på kommer vara vetefritt, glutenfritt, mjölkproteinfritt och utan vitt socker. En smak- och doftfylld föreläsning med demonstrationer och mycket provsmakning
Fick björnkött som tack för att jag lagade mat åt JAQTs aktivitetsdag dör jaktintresserade tjejer. Detta blir perfekt att ha som köttbullar på årets julbord
Gissa om jag vaknade lyckligidag. Jag bara visste att det skulle blifint väder. Maken och det lilla barnet har varit på badet med T och N medan jag och Elin promenerat Piteå runt i stekande sol
Vill du kommai toppform till sommaren. Nu står sommaren äntligen för dörren med härliga varma kvällspromenader, morgondopp i svala vatten, picknickar och goda middagari trädgården
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.