Koll på – Kålpudding!
Pernilla Elmquist – Mitt nordiska kök
Pernilla Elmquist – Mitt nordiska kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4-6 per
  • 1 vitkålshuvud
  • 800 g fläskfärs
  • 2 dl grädde
  • 1 dl mjölk (eller mer. Färsen ska vara lös)
  • 2 kokta potatisar
  • 2 dl kalvbuljong
  • 1 msk sirap
  • salt
  • peppar
  • smör
  • 5 dl lingon
  • 2 dl strösocker
  • 2 dl kalvbujong
  • 1 dl kålspad från kålpuddingen
  • 1 dl grädde
  • 1 msk redning för ljusa såser
  • salt och vitpeppar
  • 1 tsk svartvinbärsgelé (eller lingonsylt)
  • 7. Stek i ugnen i

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.