Tillsätt spenaten och fräs på medelvärme tills den börjar falla samman. Servera med pressad potatis. 400 g koljafilé (torskfilé eller annan vit fisk går också bra). 400 g koljafilé (torskfilé eller annan vit fisk går också bra)
Att tillaga fisk & grönsaker som vakuumpackats med vår FoodSaver för att sedan tillagas med sous-vide teknik med en cirkulator är det bästa sättet att nå perfektion på ett väldigt enkelt sätt
Servera koljafilénmed kokt delikatesspotatis, mycket mer än så behövs inte. Nu är det läge för ett riktigt enkelt och smarrigt recept på fisk och denna gång får det bli kolja och en hel filé som fått gotta till sig i ugnen med en krämig örtsås över sig
Smula ner fetaosten i en skål och blanda med crème fraîche. Smaka av med citron, salt & peppar. Toppa med 2 rejäla klickar smör (ev lite lite citron juice)
I fiskdisken hittade jag fina koljafiléer och ikväll lagade vi fiskplanka. Smaka av med peppar. Mosa potatisen med en stöt och lägg i en klick smör och späd med mjölk till lagom konsistens
Förra veckan började vi med drömmarna och idag har turen kommit till ett par gifflar som snabbt blev fru Ms favortikakor när hon jobbade på café för några år sedan
Allt det innehöll var smått galna mängder nötter och frön tillsammans med ägg och olivolja och ärligt talat lät det varken som om det skulle kunna hålla ihop, än mindre smaka gott
För några veckor sedan köpte vi en äntligen glassmaskin, en riktig glassmaskin med kompressor, och sedan dess har vi provat att göra glass några gånger
De säljs aldrig med skal i affärer eller över disk, iallafall inte vad jag känner till. Blanda med hackad chili, pressad lime och lite hackad koriander
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.