Kan verkligen rekommendera denna glutenfria diam- & kolapajen. Daim- & kolapaj. Daim- & kolapaj. Augusti är här och det betyder att det är dags att frossa i kräftor
Ställ crème fraichen i kylen tillsammans med kolapajen minst 2-3 timmar. Sätt ugnen på 250°. Vispa samtliga ingredienser någon minut eller tills du får en sammanhållande, smidig pajdeg som släpper från skålens botten och kanter
Det blev en kolapaj som vi smaskade på när vi hälsade på Disa endast 4 veckor gammal i eftermiddag. Kolapaj ca 16 bitar 125 gr smör 1 dl havregryn 3 dl vetemjöl 2 msk vatten Kola
Hacka ihop pajdegens ingredienser till en smulig massa och arbeta ihop till en deg. Kavla ut degen och lägg den i en pajform med löstagbar kant, 23 cm i diameter
Smält smöret i en stor kastrull. Rör i socker, havregryn och mjöl och rör ihop till en smet. Tryck ut smeten i en form med löstagbar botten som är 24 cm i diameter
I går kväll, lite väl sent kom jag på att jag skulle testa Leilas kolapaj med pecannötter. Här kommer i alla fall receptet på Leilas Kolapaj, den ska testas igen och då ska jag ha lite mer tid för kolan behöver koka länge
D. å. v. a. r. d. e. t. n. f. g. i. ,. j. k. l. ä. s. V. c. o. y. u. h. p. A. ö. m. S. b. I. H. E. M. 1. 5. 0. 4. ½. F. 3. 2. G. N. T. K. P. 7. B. L. ) D. d l
Kolapaj med vispad grädde, daim och hallon. Kom på att jag glömt bort att lägga upp receptet på den här supergoda kola och daimpajen jag bakade till midsommarafton
Inför julafton var det jag som stod för efterrätten. Vi är inte så förtjusta i julmat i vår familj, så vi lagar oftast annan god mat, med lite julinspiration, istället för att ha ett traditionellt julbord
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.