4 medelstora ägg. Sätt ugnen på 200º. Sätt muffinsformar i två muffinspannors fördjupningar. Lägg dadlarna i en matberedare, häll i vattnet och mixa till en grov puré
Bakade världens godaste kladdkakemuffins idag med center i. Om du har sådana formar som jag så kan du smörja dem med lite flytande margarin och sen sikta över kakao, så släpper de lättare och du får extra mycket chokladsmak
Börja med ytterst lite smör under kraftig omrörning. Vispa ägg och socker pösigt. Smält smöret. Var noga, annars skär det sig (muffinsarna blir goda ändå)
Idag lät jag mig inspireras av den smakkombinationen i en underbar cupcake med en seg browniebotten proppfylld med after eight, toppad med en fluffig päronfrosting
Och mer lär det bli, vi närmar oss ju påsken med stormsteg. Salta popcorn med sött, knaprigt karamelltäcke och saftig muffins med fluffig grädde på toppen
bryt den mörka chokladen i en liten värmetålig skål, tillsätt hälften av vattnet och hälften av smöret och smält över en kastrull med sakta sjudande vatten
Är du sugen på att veta vad mer man kan baka för härligt med after eight tycker jag att du ska kolla in den här goda after eight-tryffeln eller mina after eight-cupcakes medpäronfrosting
De här muffinsen kallas också kolamuffins eller muffins med dumlekola. 1 dl florsocker med chokladsmak1 msk vattenEn krossad dajm eller dajmkulor eller strössel eller liknandeGör så här. Fyll formarna till ca 3/4 med smet
Idag slutar en av barnens pedagoger på förskolan och vår present till henne blir den här muffinsen. Hon har varit den enda konstanta pedagogen på avdelningen sen Matteo började så hon förtjänar absolut att få en muffin uppkallad efter sig
Jag vill gärna kompettera med någon mjuk kaka och även om sockerkaka också är en riktig höjdare så känns det som om man kan hitta på så mycket mer med en muffins
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.