Kokt torskrygg med rödvinssås och friterade musslor
cat's bak- och matblogg
cat's bak- och matblogg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 50 g smör
  • / 0,5 finhackad gul lök
  • / 2 dl rödvin
  • / 1 dl vatten
  • 1 dl
  • / 1 - 1,5 fiskbuljong
  • / 0,5 burk Smetana
  • / 1 dl grädde
  • grädde
  • / 1 tsk fish sauce
  • / 1 tsk japansk soja
  • 600 g torskrygg
  • / 0,5 citron
  • v med pepparkvarnen
  • 1 dl vitt vin
  • 1 dl vatten
  • 5 cm skivad purjo
  • 1 burk kokta blåmusslor
  • / 1 dl vetemjöl
  • / 1 ägg
  • / 2 dl panko

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.