Jag serverade medpressadpotatis och gröna ärtor. Lägg i torsk i mindre bitar och låt koka under lock i ca 3-5 minuter på svag värme. Vispa ihop 1,5 msk vetemjöl med 3 dl mjölk och låt koka i 3 minuter
Servera torskenmedkoktpotatis, skirat smör, citronklyfta samt riven pepparrot och ev. Kokttorsk. lägg torskenmed lite skirat smör i botten i en ugnsfast panna och strö över lite salt samt peppar
Som tillbehör hade jag koktpotatis och ärtor, voila. Vääääldigt enkel rätt MEN jag föredrar absolut stekt fisk då den kokta har en tendens att bli alldeles för osalt
Slå såsen över fisken och servera medkoktpotatis, ärtsallad och citronklyftor. Torsk. Lägg äggen i en kastrull och fyll på med vatten så att det precis täcker
Servera den panerade fisken medkoktpotatis, blomkål och äggsås. Koka äggen hårdkokta. Torsk. Blanda tillsammans med creme fraiche, majonnäs och kaviar i en skål
Koka upp vatten och lägg i fisken tillsammans med citronskiva, lagerblad och vitpepparkorn. (Häll i den kokta tärnade potatisen och låt sjuda på svag värme i ett par minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.