Lägg ner fisken och låt den sjuda i såsen tills den ärgenomkokt. Skärtorsken i ganska stora bitar. Har precis kommit hem efter ett härligt vattengympapass och njutit av en god middagssoppa med nybakat surdegsbröd till, det ni
Servera fisken med såsen, kokt potatis och gröna ärter. Skär fisken i portionsbitar. Kokttorsk. Koka på svag värme under lock cirka 3 minuter. 600 g torskfilé
Servera torsken med pressad potatis, sås och ärter. Gör så här. Skär fisken i portionsbitar. Värmärtorna. Koka på svag värme under lock ca 3 min. 600 g torskfilé. 2 msk hackad färsk persilja. 250 g frysta ärter
Smält smöret i en kastrull och ta kastrullen från värmen. Tillsätt lite mjölk och vispa ut den i smörblandningen (kallas för roux) så den blir slät och ta sedan i resten av mjölken och vispgrädden och låt koka upp försiktigt på svag värme under omrörning
Handla skulle jag också ha behövt göra, men bilen är fortfarande inte vinterskodd så jag tror jag väntar till efter lunch med att åka iväg till affären
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.