Så vi kokade saftpå förra årets skörd. Nu när det är hög tid att skörda bär till sylt ochsaft eller bunkra upp förrådet i frysen, kan ej frysen vara full av bär från förra året
Först blev det Rabarbersaft som står i kylen, sedan gjorde jag denna Rabarberoch Jordgubbsmarmelad och resten frös vi in för kommande projekt och frugans goda pajer
Vi begravde Joppelina en kall höst och så var det bara Joppe igen, som fortsatte att bo längst ner i trädgården, krypa i gångar under marken och knapra pårabarberblasten som växte intill varje sommar
Blanda vinbären med socker och sprid ut dem på en plåt med bakplåtspapper. Lägg upp salladen på ett fat, strö över torkade bär och lägg skivor av brie på toppen
Tillsätt choklad, saftoch skal från limen samt de urkramade gelatinbladen när smeten svalnat något. Toppa pannacottan medjordgubbar, mynta och kaksmulor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.