Haricot Verts. Haricot Verts. Hacka citronmelissen och lägg över laxen, salta och peppra, in i mitten av ugnen på 180 grader varmluft i ca 15 minuter eller tills du kan se att den precis blivit ljusrosa rakt igenom. Koka potatisarna med skal på i ca 20 minuter, beroende på storlek, när det är lite mindre än 5 minuter kvar häller du i haricot vertsen i potatisen
Koka potatis och vitlöksklyftor tills potatisen känns mjuk. Häll av vattnet och mosa sedan potatisen och vitlöken tillsammans med mjölk, äggula och olja tills det blir en puré
Servera den ugnsbakade fisken tillsammans med pasta, haricotsvertsoch den örtkryddade röran. Pressa citronsaft över fisken och lägg på hackade örtkryddor
Härliga smaker och så sesamfrön för den där lite knapriga ytan. Krämig polenta och ugnsrostade grönsaker passade makalöst gott (fast då blir det väl med maka
Lax med sesamfrönoch hoisinsås. Hon kom väl inte med några nyheter direkt men jag fick en tankeställare och insåg att det var väldigt länge sedan vi åt fisk här hemma
Servera laxen på de frästa grönsakerna samt med potatisen och citronsåsen. Gav maken biljetter till Flashdance på alla hjärtans dag och så har vi kryddat dagen lite & bokat bord på restaurang SMAK och övernattning på Nordic Light hotell
Vänd då och då så det inte bränns. Smula fetaosten grovt och fördela över ovanstående. Rör smör med riven pepparrot och dijonsenap och bred ut över laxen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.