Kokt kalv i dillsås
Svt
Svt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1,2 kg
  • kalvkött, bog eller rygg
  • 1 st
  • gul lök
  • 2 st
  • morötter
  • 2 st
  • palsternackor
  • 2 st
  • lagerblad
  • 5 st
  • kryddnejlikor
  • 10 st
  • kryddpepparkorn
  • 8 st
  • vitpepparkorn
  • 2 tsk
  • torkade dillfrön
  • 2 st
  • kalvbuljongtärningar
  • salt
  • färsk dill
  • 5 dl
  • kalvbuljong från kalvkoket
  • 1 dl
  • grädde
  • 3 msk
  • vetemjöl
  • 2 msk
  • smör
  • 3-4 msk
  • ättiksprit 12 %
  • 2 msk
  • strösocker
  • salt och nymalen vitpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.