Servera fiskenmedkokt potatis och ärtor. Fisk. Hetta upp olja och smör i en stekpanna och fräs lök och timjan på medelvärme så att löken blir genomskinlig
Alternativ är fiskbuljong eller vatten och rör ut fiskbuljongtärning eller flytande köpt räkfond. Ta upp försiktigt och servera medräksåsen samt kokt potatis och grönsaker eller valfria tillbehör
Servera med såsen och kokt eller pressad potatis. Koka fiskfiléerna i mikron i två omgångar. Fräs vitlöken i en kastrull med olivoljan utan att den får färg
Dra kastrullen från värmen och låt fisken dra någon minut i vattnet innan den läggs upp i portioner och serveras medräksås, räkor och övriga tillbehör, t ex potatismos eller ris och morötter
Servera medkokt ris. Hade inte gjort något med curry på ett bra tag, så det var kul. Skölj av fisken. Vispa ut mjölet och curryn med vattnet direkt i pannan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.