Alltså börjar jag med desserten. Blanda med rom, urgröpt passionsfrukt, socker, limeskal och mynta. Toppa pannacottan med frukterna strax före servering
Garnera med den färska fruktcocktailen eller skivade jordgubbar. Blötlägg gelatinbladen. Koka upp kokosmjölk, grädde, socker och citronsaft i en kastrull
Jag älskar pannacotta, och ville göra en lite nyttigare variant så jag gjorde den på kokosmjölk med en smak av lime och vanilj, och så marinerade jag lite frukt i en marinad på kokossocker, vanilj och vatten som fått koka ihop
Rör om tills allt har smält och smaksätt med lime- eller citronsaft. Garnera pannacottan med rostade kokosflingor, skivade jordgubbar och myntablad eller citronmeliss
Garnera med kokosflingor innan servering. Så då bestämde jag mig för att göra kokospannacotta, då pannacotta är otroligt gott och både jag och min vän Amanda har en liten "thing" för kokos
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.