Spröd och knäckig yta och med ett kletigt inre. Ikäll skall den avnjutas med en klick grädde och hallon - för den behöver kan behöva lite syra eftersom den är söt och mäktig
Börja med att bryna högreven med smör och rikligt med salt samt vitpeppar så den får färg runt om. Lägg i maizenan utrörd med lite vatten i skyn och koka upp, smaka av med salt och svartpeppar och slå såsen på kött och grönsaker
Pensla med uppvispat ägg. Lägg de blivande skorporna bredvid varann på en plåt med en snittyta upp. Blanda som en vanlig deg och baka ut direkt till 4 limpor
kokoskladdkaka. Blanda kondenserad mjölk med kokos och låt stå och svälla en stund. Garnera eventuellt med kokos och låt stå i kylen till ganachen stelnat, gärna över natten
Med honung i fick den med beröm godkänt, så här kommer reeptet om ni också vill pröva. Och jag tror bestämt att kakan går att göra även med vanlig kokos som inte blivit "urmjölkad"
Han beställde “rostat bröd med smör, pocherade ägg, krispigt bacon och en rejäl hög med Hollandaise”, något som den kända hovmästaren, Oscar Tschirky förfinade till den mer vanliga versionen av Ägg Benedict som vi känner till idag med en English muffin, skinka med pocherat ägg och Hollandaise
se har problem med att många recept försvunnit , inte bara från min blogg, så kommer jag att reprisera några av de blogginlägg som tidigare hört till de mest klickade
Har lyst med en stunds frånvaro här på bloggen men jag har inte lagt ner den. Vad passar bättre än att publicera ett recept på en riktigt klassiskt och gammeldags vaniljsås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.