kokosbollarmeddadlar,. kokosbollar utan havre. chokladbollar dadlar,. Ca 15-20 st små kokosbollar10 urkärnade, färska dadlar2 dl mandelmjöl3 msk kakao3 msk kokosolja2 tsk vaniljsocker 1 msk kokos1 msk vatten Kokos att rulla iMixa ihop allt med en mixer
De går alldeles utmärkt att frysa in kokosbollarna. 2) Vispa alltsammans med elvisp i ca 30 min. 6) Lägg kokosbollarna på galler eller på bakplåtspapper
Vispa alla ingredienser med elvisp ca 10 minuter. Ställ in bunken i frysen om den är för kladdig. Lättast är det att rulla bollarna när den blivit lite hårdare
c 1 msk sötningsmedel. c 1 msk sötningsmedel. Här kommer ett gott helg godis. Eller vardags godis också för den delen om du är en av dom som klarar att ta en till kaffet
Så mycket roligt jag har hunnit med - en hemmakväll i soffan, en festkväll med goda vänner, Idas första basketmatcher, soffhäng, lunchgäster, sovmorgon, kökspyssel och en massa annat
Smält chokladen och doppa de frysta kokosbollarna så de täcks runtom, lägg vartefter på skärbräda med smör-/bakplåtspapper, ställ sen in kylen att stelna helt
Varför jag kallar dom för paleo kokosbollar är ju för att paleo tillåter lite mer torkade frukter som tex dadlarmedans lchf-kosten inte gör det och det är därför min kost är något av en blandning av dessa två, att äta enbart lchf känns lite för strikt för min smak men alla är vi olika
I så fall kan du testa att göra chevréostfyllda dadlarmed bacon. Lägg dadlarna i en ugnssäker form. Skär ett snitt i dadlarna, ta bort kärnorna och fyll dem med osten
mixa ihop detta i en matberedare eller med en stavmixer och smaksätt med följande. Jag letade efter lakritskola och lakritschoklad när jag var i Italien sist och ville köpa med mig något godis hem men hittade inte denna kombination alls
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.