En annorlunda och fräsch paj som du snabbt slänger ihop och sen får den stå till sig i frysen. En paj som du gör med bland annat gräddfil och vaniljpudding mix
Häll upp i glas och garnera med kokos. 1 dl fryst ananas. Rosta ev kokosen hastigt i en torr varm panna. Mixa övriga ingredienser till en krämig smoothie
Tiden springer ifrån oss och snart är det påsk. Som vid varje högtid bör det finnas glutenfria cupcakes till fikat om du frågar mig, jag är som ni vet väldigt förtjust i kombon choklad och mint, men för att förgylla påsken är det ju fint med en gul frosting som passar till påskens färger, som här är av smaken banansmörkräm
Nu när jag gjort min egen budapestbakelse, kan jag nästan inte köpa den på kafé mer, den gav absolut mersmak av att vilja baka igen och bjuda till sällskap, nyvispad "äkta" grädde och inte grädde med bismak eller gammal grädde
Fördela ananasen i formarna och strö över resten av smulorna. Lägg hälften av smulorna i 6 små formar (ca 10 cm i diameter) eller i en stor form, och platta till. Jag gjorde min paj i en stor form och fick grädda i 30 minuter innan den fått fin färg. 400-500 g ananas (1 burk) eller 1 färskananas skuren i skivor eller bitar
Här är en uppdatering och förbättring på ett av mina äldre recept som en läsare hade uppmärksammat att jag glömt skriva ut en av huvudingredienserna-(valnötterna) på och som den pedantiska perfektionist jag är när det kommer till sånt så har jag bakat receptet på nytt och gjort en del ändringar
Skiva kasslern och varva med ananasskivorna i en ugnsfast form. Smaka av med salt och svartpeppar. Vispa i en skål samman grädde med chilisås, sweet chilisås, ananasjuiceoch kalvfonden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.