Koka upp vatten i en kastrull för att förbereda vattenbad. Bryt sönder chokladen på en tallrik och ställ över det kokande vattnet och låt chokladen smälta helt
Igår gjorde Magnus PerMobergs citronfromage. Lägg 4 gelantinblad i kallt vatten i ca 5 minuter. Vispa upp 4 äggulor tillsammans med drygt 1 dl strösocker till en luftig smet
Dillkött à la Per Morberg. 4 port. 500 g kalvbog/nötgrytbitar1 gul lök1 purjolök (det vita)1 morot2 st lagerblad10 st vitpepparkorn1 kvist timjan3 tsk salt2 dl gräddedillreduktionidealmjöl1 dl grovt hackad dill till såsenDillreduktion
Strö över sköljd hackad persilja över köttet. Per Morberg. Stek mitt i ugnen tills köttets innertemperatur är ca 85 grader, ca 1 ½–2 timmar. 1 st krukor Persilja - färsk
Garnera med nyfrästa champinjoner, rökt sidfläsk och smålök samt nyhackad persilja. 1 kruka persilja. 150 g sidfläsk 200 g smålökar, fina 400 g champinjon, i stora tärningar 4 msk olja 2 kg högrev 5 klyftor vitlök 80 g mjöl 1,5 l rött vin, fruktigt, helst Bourgogne salt peppar, nymalen 50 g fläsksvål 1 sockerbit 1 kruka persilja 1 lagerblad 1 kvist timjan
Servera Per Morbergs falukorv i ugn med potatismos och kokta grönsaker. Falukorv i ugn à la Per Morberg500 g falukorv 2 msk fransk senap 2 msk ketchup 1 gul lök 2 tomater 150 g lagrad ost, typ grevé
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.