Ingredienser Portioner. 4 1 tärnad morot 2 tsk curry 1 msk olja ca 7 dl vatten 1 kycklingbuljongtärning 200 g tärnad tillagad kyckling 250 g mjukost (gärna mild) svartpeppar ca 100 g sockerärtor ev färsk koriander (till garnering) Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddpåsar 10 % rabatt Santa Maria 0,5-130 g Mer info Ladda kupong
Koka vattnet med buljongen. Tillsätt broccolin och låt koka i fem minuter. Låt koka i 10 minuter. Jag som alltid har energi till att baka har ingen som helst energi till att ens duscha
Koka kycklingen med lök, morot, lagerblad, pepparkorn, buljongtärningarna och vitlöksklyftorna i ca 45-50 minuter eller tills kycklingen börjar falla isär
Koka ca 10 minuter och häll sedan ner spenaten. Att äta mer grönt ligger helt klart i tiden. De vegetariska recepten på vår blogg har många läsare och jag hoppas verkligen att vi kan inspirera till ett grönare liv
Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen. Koka upp vatten med buljongtärningar, Milda Mini Mat 7%, ingefära och citrongräs. Tillsätt kycklingen och koka ytterligare 5 minuter
Låt småkoka i 5-10 minuter. En underbart god soppa man inte kan få nog av. Soppan har jag helt experimenterat fram själv och den är Matig och passar hela familjen
Koka upp lättsaltat vatten med lite citronsaft, sockret och en klick smör eller olja. Låt sparrisen sjuda (inte koka) i 10 -15 minuter för vit sparris och 510 minuter för grön sparris, beroende på vilket tuggmotstånd som önskas
Häll i mjölken och låt koka upp. Koka upp buljongen, lägg i potatis, kyckling, vitlök och chili och låt koka i 10 min. Lägg i purjolök och timjan och koka 10 minuter till
Koka ca 10 minuter och häll sedan ner spenaten. Att äta mer grönt ligger helt klart i tiden. De vegetariska recepten på vår blogg har många läsare och jag hoppas verkligen att vi kan inspirera till ett grönare liv
Att koka skinka är inte svårt alls och kräver bara ett fåtal ingredienser. Koka skinka i gryta. Låt vattnet koka upp, skumma av och låt sedan skinkan sjuda under lock tills termometern visa på 70 grader
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.