Observera att beroende på ugn och storlek på tomatbitarna kan tiden variera – har de inte torkat tillräckligt är det bara att köra dem längre, ser ut att vara klara innan avbryter man bara tidigare
Att kokafondär inte alls komplicerat bara man har tiden. En fond lagad med kärlek. Gör så här. Extra duktiga, då vi sparade alla kräftskal som kokades ihop till en ljuvlig fond idag
Köttet blir underbart gott och mört och får sen koka en stund strimlat i den goda såsen innan den serverades hos oss en fredagskväll som en slags tackorätt
Att kunna kokafondär A och O som kock, vare sig du är hobbykock eller yrkeskock. fondenär grunden till en riktigt bra sås, och såsen är den röda tråden i en rätt
Jag hade varit hos doktorn och tyckte att det fanns två häftiga jobb i världen. Det är botemedlet mot vintern och allt frysande, alla uppdragna axlar som har skyddat mot novembers tristess och februaris snöyra
Under tiden kokar du upp vinäger och socker. Det härär en av mina favoriträtter. Så när pappan reser bort (som inte gillar det) brukar vi passa på att laga till sushi hemma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.